top of page

TALLER DE VOCACIONS

Els tallers de vocacions industrials són activitats que s’ofereix gratuïtament als centres de secundària i que té per objectiu apropar la indústria als joves d’una manera experimental. Està dissenyat perquè els joves entrin en contacte amb diferents oficis, tècniques i processos propis de la indústria que trobem a la comarca d’Osona, així com amb les diferents habilitats per poder-los desenvolupar.​

portable bluetooth speaker

Construcció d’un altaveu bluetooth plenament funcional a partir d’un kit amb components reals que caldrà mecanitzar, ensamblar, soldar i comprobar. Cada grup, d’un màxim de 5 joves, construirà una unitat que podrà quedar-se a l’escola.
Els alumnes treballaran amb diferents recursos i eines “industrials” (impressora 3D, fresadora CNC, soldadors, components electrònics, etc) i es crearà un procés de producció que caldrà organitzar i gestionar entre els diversos grups.

Dirigit a a alumnes de secundària de 3er i 4rt d’ESO.
Grups de treball de 4 a 5 persones.
Màxim 30 alumnes/taller.
Durada: 2 hores i mitja.

Descarrega't la guia del taller

Disseny i programació d’aplicacions mòbils

Disseny i programació d’una app que permeti donar resposta a una necessitat prèviament determinada per l’escola. La creació d’aquesta app es treballarà amb el programa AppLab. Aquesta eina és una plataforma de Code.org que permet programar aplicacions mitjançant blocs. Col·labora Make & Learn.

Dirigit a a alumnes de secundària de 3er i 4rt d’ESO.
Durada: 8 / 10 hores.
Inclou material didàctic digital.

tiro-medio-hombre-trabajando-computadora-portatil.jpg
bottom of page