educaempren.png

Els premis, convocats pels serveis d’emprenedoria d’Osona, promouen l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de la comarca

El dijous 17 de juny es va celebrar, a la seu de Creacció a Vic, el lliurament dels xecs-regal als premiats en la segona edició d’EducaEmprèn Osona. Els premis, creats i organitzats conjuntament amb tots els serveis d’emprenedoria de la comarca d’Osona, volen motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat de secundària, batxillerat, FP i universitat, mitjançant el reconeixement públic de projectes emprenedors. ​

Els xecs-regal, per valor de 500 euros cadascun, els ha lliurat la Regidora de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Vic, Bet Piella.

La proclamació dels premiats s’ha realitzat després de l’exposició dels projectes dels grups finalistes de cada categoria.

Els projectes premiats:


WORKEY
Projecte de Noura El Bouhali, Ada Solé, Arnau Boada, Pau Malavé i Zhiqiang Yang, del Col·legi Sant Miquel de Vic, en la categoria A per a estudiants de secundària.

 

AGRICTECNO
Projecte de Miquel Coll i Martí Serra, del Col·legi Sant Miquel de Vic, en la categoria B per a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

 

LIKE TEA
Projecte d’Irene Gomez, de l’Escola d’Hostaleria d’Osona, en la categoria C per a estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior i Universitaris.

 

L’acte s’ha tancat amb un reconeixement als centres participants agraint-los la seva implicació i dedicació amb la segona edició dels Premis EducaEmprèn Osona.

logos_peu.png
catalunya empren_horitzontal_DIBA.png