top of page
  • Foto del escritorAdmin

El projecte Empresa i Formació guanya una beca de la Fundació Espavila.

Actualizado: 30 ago 2018

El passat 7 de juny, la Fundació Espavila va entregar una beca al projecte Empresa i Formació per impulsar el seu creixement i expansió.Beca Fundació Espavila


Dimecres, 4 de juliol del 2018

El projecte ‘Empresa i Formació, creant els llaços del  futur’, ha estat premiat amb una de les beques Educar Fomentant l’Esforç, de la Fundació Espavila. Es tracta d’una iniciativa liderada pel Consell Empresarial d’Osona, Creacció i la UVic-UCC, reconeguda aquest dimarts. L’acte d’entrega ha tingut lloc a l’Institut d’Estudis Catalans, a Barcelona, i en aquesta setena edició la Fundació atorgava quatre beques amb l’objectiu de promoure el treball, la constància, la responsabilitat i la cultura de l’esforç. L’import de la beca és de 1.000 euros per aquest 2018.

Un projecte que apropa els centres educatius i les empreses


‘Empresa i formació’ va néixer el curs 2013-14 amb la intenció d’apropar els centres educatius a les empreses de l’entorn. Així, es pretén potenciar la competència emprenedora i alhora s’introdueixen noves visions d’oportunitats de futur. La iniciativa compta també amb el suport de la Fundació Puig-Porret, la Diputació de Barcelona i l’Obra Social La Caixa. 

Les tres línies bàsiques que formen part del projecte són:

1. Els tallers dirigits a alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, que tracten temàtiques relacionades amb el món empresarial i laboral.

2. Les visites a empreses, que són una part fonamental. Les escoles fan un treball previ per conèixer l’empresa que aniran a visitar, fitxes específiques de treball durant la visita i un projecte final posterior.

3. El Repte Empresa, una activitat anual amb l’objectiu de potenciar la creativitat i la participació. Es generen noves idees per resoldre un repte que planteja una empresa o institució de la comarca d’Osona. Fins ara s’ha col·laborat amb les empreses Bon Preu, Cooperativa Plana de Vic, Calidad Pascual i Consorci Hospitalari de Vic.

Al llarg de la darrera edició (curs 2017-18) del projecte ‘Empresa i Formació, creant els llaços del  futur’ s’ha arribat a més de 2.400 alumnes de diverses escoles i instituts de la comarca amb més de 120 tallers impartits, 4 visites a empreses (com a novetat d’enguany) i 113 participants en la darrera edició del Repte Empresa.


La Fundació espavila premia la cultura de l’esforç 
La Fundació Privada Espavila és una entitat sense ànim de lucre que es va crear per fomentar els valors de la cultura de l’esforç dins la nostra societat amb finalitats educatives, d’aprenentatge i humanes, així com la recerca i difusió d’estudis i tècniques de motivació. Cada any es convoquen les Beques Educar Fomentant l’Esforç, amb l’objectiu de reconèixer projectes que es duguin a terme a Catalunya, en l’àmbit educatiu i lúdic, dirigit a infants i joves. 

49 visualizaciones0 comentarios

Comentários


bottom of page