VISITA UNA EMPRESA

DE LA COMARCA

Aquesta activitat té per finalitat apropar el món industrial, identificar oportunitats laborals en els sectors industrials i estimular les vocacions industrials entre els joves de la comarca d’Osona. 

Amb aquesta iniciativa volem que els joves de la nostra comarca puguin conèixer de primera mà les industries del territori i les oportunitats de futur professional que tenen al seu abast.

  • Les visites es treballen prèviament a l’aula, on els alumnes busquen informació sobre l’empresa a visitar (nom, marca comercial, sector, tamany, forma jurídica, procés productiu que s’imaginen, famílies professionals que creuen que hi intervenen, etc). 
     

  • El dia de la visita, és el lloc per descobrir més sobre l’empresa i contrastar amb aquesta el que prèviament ens havíem imaginat, (departaments que constitueixen l’empresa, validació  del procés productiu, identificació de perfils professionals que hi treballen, les habilitats i competències que es valoren d’aquests perfils, etc).
     

  • Finalment hi ha una part posterior de treball a l’aula on es formalitza la fitxa tècnica de l’empresa, amb una primera part d’informació bàsica i de descripció del producte/servei i del mercat, una part d’organització interna i de descripció del procés productiu i una última part dels perfils professionals que hi trobem. 

empreses que ja han col·laborat

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.